Fabola Campus 7,4 - 2011 image

Fabola Campus 7,4 - 2011

Location Värmdö. Get contact data at Blocket
$24,440
Fabola Campus från 2011 söker ny skeppare. Här hittar du en båt med otroligt många kluriga lösningar. Detta är verkligen en stor båt i litet format. Båten är designad av Bernt Lindqvist.

Fabola Campus är ett konsept där du som skeppare har möjlighet till sportig segling, bra boendekomfort samt att du kan hantera sjösättning från ramp och masta på utan mastkran. Enkelheten gör att du smidigt kan förflytta båten till olika seglingsvatten. Boende komforten är slående på en så här liten båt, taket på hela ruffen går nämligen att "Cabba upp" till ståhöjd. Du hittar en komplett köksmodul om babord samt en komplett diskhomodul om styrbord.

I salongen har du gått om plats för 4 vuxna, som blir 2 kojer. Om styrbord vid masten finner du en toalett med dörr samt monterad septitank. Centralt i salongen finns költrumman där köler med ett enkelt handgrepp kan vinschas upp för hand.

Vidare fram en klassisk förpik med plats för 2 personer.

Båten har endast haft en ägare.
Den här campusen har utrustats från varvet med lyfttak, teak på sittdurkar, gul skrovfärg, Seldénrigg Dingy, badstege, förstege/gennakerpeke.

Båten är komplett utrustad för äventyrssegling på nya vatten. Registrerad 80 km bromsad trailer följer med.

FAKTA
Tillverkare: Fabola Boats
Längd: 7,45
Bredd: 2,54 m
Djupgående: 0,28-1,85 m
Deplacement: 1.000 kg (tom)
Motor: Tohatso 6 Hk 2012
Bensintank 20L
Färskvatten: 200 L
Septic: 40 L

$

currency selector