VM-medaljörsbåt Fighter Optimistjolle - nu i Sverige image

VM-medaljörsbåt Fighter Optimistjolle - nu i Sverige

Location Östra Göteborg, Göteborgs stad. Get contact data at Blocket
$3,281
OBS - passa på - vi får just nu in årets demobåtar som ska ut till försäljning. Hör av er och se om er modell finns inne för leverans till begagnatpris.

Beskrivning
VM-silvermedaljören Fighter Optimist är nu i Sverige. Båten i absoluta toppklass för den seriösa tävlingsseglaren. Finns snart i butikerna och redan nu via webb. Flera i lager till beställning här eller via mail. Se till att bli en i laget du med.

PAKET 1 - Komplett tävlingspaket utan segel - 65640:-
- Fighter Skrov, välj på vit, grå och blå
- Optimax rigg
- Optiparts vagn
- Ripper Sailing Fodral & Kapell

PAKET 2 - Komplett Fighter Skrov - 34900:-
- välj på vit, grå och blå
- inklusive centerboard och roder

Bakgrund Fighterboats:
Slawomir Baranowski är en erkänd och framgångsrik båtbyggare som bygger toppjollar sedan 2002.
Var och en av hans Optimst-modeller (BlueBlue, sedan BlueMagic och den sista Blue2.) har vunnit regattas och titlar från såväl nationella mästerskap, kontinentala mästerskap såsom lag- och individuella världsmästerskap.

Fighter är en ny båt som redan har visat sig vara en Game Changer.

Efter utvecklings- och testperioden startade produktionen av Fighter i april och effekterna syns direkt. Fighter har vunnit flera regattor där konkurrensen varit stentuff. Den vann den viktigaste tävlingen i Puck, Polen och de första kvalificeringarna till världs- och Europamästerskap. Vidare har den visat upp fina resultat i Garda under våren 2022. Dessutom tog Ukraina ett VM-silver med modellen. Detta är en härlig start och det är en spännande framtid för optimistmodellen.
- optimistjolle jolle Winner Optimist blue blue

$

currency selector