Bavaria Vision 42 / 2014 Helsingfors, Finland image

Bavaria Vision 42 / 2014 Helsingfors, Finland

Location Vaxholm. Get contact data at Blocket
$249,100
Request survey for $714
Tillfälle att köpa en mycket högklassisk, välutrustad och väl underhållen Bavaria Vision 42.

Bavaria Vision 42 är optimerade för komfortabel performance och långsegling.

Farr Yacht Design står för konstruktion och Design Unlimited för formgivning och Bavaria Yachts producerar Vision 42 i Europas modernaste och största båtvarv. Germanischer Lloyd har certifierad båten.

Tack vare sin storlek och rymd, båten är en fantastisk kombination av performance cruiser och familjebåt även för längre etapper.

Conect II är utrustad så väl, att även en person kan enkelt segla och hantera båten.

Båten har en generös ägarhytt i stäven och akter en stor gästhytt som man inte skäms för att erbjuda sina segling vänner. Salongen är ovanligt rymlig för båtstorleken.

Unika delade pentryt ger stöd på havet och mer avställningsyta.

Akterut om styrbordssida fins en stor toalett med separat dusch. Akter om denna finns ett stort stuvutrymme som även kan nås via bänken i sittbrunnen.

Sittbrunnen är generöst rymliga och bjuder in till långsegling med dubbla styrplats, navigationsinstrument och två vita komposit rattar och en separat loungedel.

Sy Conect II är i toppskick. Hon har endast använts av ägarparen. Utrustningsnivån är hög och du klarar seglingen enkelt från en av styrplatserna med elektrisk rullmast, rullgenua, rullgenaker, elektriska vinschar, bogpropeller, Garmin 1022XSV chartplotter, Plastimo kompass, VHF station, Garmin GMR18x Radar, Garmin autopilot - allt möjligt för att göra segling och hantering så enkel och säker som möjligt.

Ombord har hon uppgraderats med mahognyinredning. I sittbrunnen finns dynor, sprayhood och bimini med rostfria bågar och grabbräcke. Det är teak i sittbrunnen och på badplattformen.

2018 - 2020 ägarparen seglade båten till Karibien, Bahamas och Florida. Annars hon är vinterfövarad och professionell serviced inomhus i varm hall i Finland.

Båten vinterförvaras i Bårgå 30 minuter österut från Helsingfors. I priset ingår förvaring i varm hall, lyft och sjösättning, motor- och segelservice, vaxning och bottenmålning - båten är seglingsklart våren 2023.

Båtens pris 235 000 EUR . Priset i Euro gäller vid valutasvängningar.

För detaljerad specifikation och ytterligare bilder vänligen skick email.

Båt typ: Bavaria Vision 42
Årsmodell: 2014
Längd: 12,80 m
Bredd: 4,05 m
Djup: 2,07 m
Masthöljd: 19 m + VHF antenn
Vikt: 9 800 kg
Motor: Volvo Penta D2-40, 40 hk
Vattentank: 360 L (210 + 150 L)
Bränsletank: 210 L
Septiktank: 80 L

• Electrisk rullmast från Selden Mast
• Elvström Furling Membrane (stående lattor) storsegel 48 m2
• Elvström Furling High-Tech genua 38 m2
• Elvström Furling gennaker 78 m2
• IsTech Parasailor spinnaker 140 m2
• Elektriskt ankarspel i fören
Etc.

$

currency selector