NYA Hanse 510 - ny generation segelbåtar image

NYA Hanse 510 - ny generation segelbåtar

Get contact data at Blocket
$581,484
Request survey for $867
Nya Segelbåten Hanse 510

Pris från: 6 186 000 SEK inkl moms
Pris segelklar och utrustad från 8 706 000 SEK inkl moms

Nya Hanse 510
En fantastisk segelbåt från Hanse med ny look, lätt att segla.

Den berömda designstudion Berret-Racoupeau har fått ut allt som är möjligt på denna 50-fots segelbåt från Hanse i en generös mängd utrymme på och under däck, hög skrovhastighet och exceptionell boendekomfort.
I designen finner du de traditionella Hanse-värdena: Fast Cruising, Easy sailing, innovative design och individual customisation med ett utseende som definitivt är modernt och sportigt.

En segelbåt med rent seglingsnöje och i en ny dimension
Med sin innovativa, moderna skrovdesign är Hanse 510 ett riktigt blickfång bland segelbåtar. Många smarta idéer och praktiska detaljer gör denna 50-fots segelbåt till en förstklassig familjekryssare.
En distinkt negativ bogstam, en smal vattenlinje och de perfekt placerade chine-kanterna gör en seglingstur i denna båten till ett sant nöje, även med mycket vågor. Sittbrunnen med dubbla styrsystem är optimerad för shorthand-segling.

Ett intelligent placerat steg gör att besättningsmedlemmar enkelt kan komma åt det linfria sidedäcket. Tillvalet med T-top, som kan utrustas med solpaneler om så önskas, inbjuder dig att dröja kvar i sittbrunnen länge. Dessutom har denna båten det största och mest praktiska jollegaraget i sin klass. Med bara några enkla steg kan du enkelt få din jolle i sjön från sittbrunnen med det nyutvecklade Hanse Smart Tender System.

En segelbåt där bekvämlighet möter stil
Den sofistikerade designen på båten skapar en känsla av lyx och gott om utrymme under däck. Den ovanligt rymliga ownerscabin i denna klass, den loftliknande salongen med multifunktionella möbler, eller till och med den valfria besättningshytten: varje område på Hanse 510 är en riktig feel-good-plats.

Kontakta din närmsta säljare hos Bohusyachts - Hanse Sverige för mera information om priser, utrustning och leverans.
Visning av nya Hanse 460 Hanse 510 arrangeras av Bohusyachts vid Hanse Yachts i Tyskland enligt ök.

#segelbåtar
#segelbåt
#Hanse

* Text och bilder av och om båtarna beskriver modell och tillval och är extrautrustade utöver standard. Vi reserverar oss för valutaförändringar /SEK.

$

currency selector