NYA HANSE 410 - Designad för framtiden image

NYA HANSE 410 - Designad för framtiden

Get contact data at Blocket
$337,366
Request survey for $697
Ny Segelbåt från Hanse Yachts Hanse 410

Ny Segelbåt från Hanse Yachts Hanse 410

Pris från: 3 589 000 SEK inkl moms

Pris segelklar och utrustad från 4 600 000 SEK inkl moms

Vi är glada över att kunna presentera dig för framtidens segling - den nya Hanse 410!

Denna segelbåt är den senaste fortsättningen på den framgångsrika linjen från Hanse Yachts med Hanse 460 och Hanse 510. Den nya segelbåten införlivar innovativ teknik för miljömedveten segling.

Låt oss ta dig med på en resa för att utforska hennes nya gröna funktioner. Fördjupa dig i världspremiären.

Självständig drift med grön energi

Eftersom segling redan är känd som en av de mest miljövänliga formerna av resor, är Hanse Yachts fast beslutna att gå ännu längre för att minska dess ekologiska påverkan. Hanse Yachts har beslutat att erbjuda Sustainable Performance Sail (SPS) från Elvstrøm Sails. Dessa är tillverkade av högkvalitativ återvunnen polyester, detta segel levererar inte bara exceptionell prestanda utan bidrar också till en grönare framtid. Dessutom kommer du att dra nytta av det i segelbåten nya kolfria elektriska framdrivningssystemet. Utrustad med ett förstklassigt säkerhetshölje i rostfritt stål, prioriterar den säkerheten ombord samtidigt som den tillhandahåller en kraftfull och pålitlig energikälla. Upplev den tysta effektiviteten i den utsläppsfria bränslecellen, redo med en knapptryckning. För de som söker ett hållbart alternativ är Hanse 410 också utrustad med solpaneler, vilket säkerställer en pålitlig energikälla ombord utan behov av fossila bränslen.

Oöverträffad design och seglingsegenskaper

Hanse 410 bygger på arvet från sina prisbelönta föregångare och stoltserar med exceptionell seglingsprestanda och imponerande utrymme, elegant förpackad i hennes 41 fots skrov. Med en smal vattenlinje, en bred akter och negativ för, kombinerar denna segelbåts prestanda med komfort, vilket säkerställer en oförglömlig seglingsupplevelse.

Ett mysigt hem på vattnet

Kliv ombord på Hanse 410 och upptäck ett riktigt hem på vattnet. Designad med din komfort i åtanke, denna segelbåt erbjuder rymliga och bekväma hytter, tillsammans med en generös salong. Det perfekt utrustade köket tillfredsställer även de mest krävande kockarna och ger gott om förvaring och arbetsyta. Oavsett om du ger dig ut på en kort resa eller en längre seglingsresa, är kylnings- och lagringskapaciteten generöst tilltagna för att bevara färsk mat under hela din resa. Dessutom skapar dubbelborden i sittbrunnen den perfekta miljön för uteservering eller kvalitetstid med vänner och familj.

Kontakta din närmsta säljare hos Bohusyachts - Hanse Sverige för mera information om priser, utrustning och leverans.

Visning av nya Hanse 410, Hanse 460 och Hanse 510 arrangeras av Bohusyachts vid Hanse Yachts i Tyskland enligt ök.

#Segelbåt

#Segelbåtar

#Hanse

* Text och bilder av och om båtarna beskriver modell och tillval och är extrautrustade utöver standard. Vi reserverar oss för valutaförändringar /SEK.



$

currency selector