Maxi 38 image

Maxi 38

Location Sweden » Hunduddens varsförening. Get contact data at Boat24
$98,700
Request survey for $641
apx. EUR 88.008,-
Displacement
8'000 kg
Length x Beam
11.50 m
Year Built
1998
incl. VAT
SEK 1.050.000,-
Maxi 38, är en härlig mittsittbrunnssegelbåt ritad av Pelle Pettersson. Båten är en mycket lyckad kombination av många av de egenskaper en segelbåt för semestersegling skall ha. Här finns bra seglingsegenskaper, som förvånar på ett positivt sätt, i ett skrov som både har harmoniska linjer och som uppför sig väl i sjön.

Volymen i skrovet är dessutom sådan att innerutrymmena är minst sagt imponerande. Alla utrymmen ombord är rejäla, från den sociala salongen, den rymliga förpiken/gästhytten till det stora pentryt och den minst sagt imponerande ägarhytten i aktern. Lägg till detta en mycket rymlig toalett med separat dusch och som har ingång både från ägarhytten i aktern och från salongen. Under gång är det skönt att ha de flesta viktiga funktionerna ombord, såsom sittbrunn, pentry, toalett och motorrum, mycket nära båtens rörelsecentrum.

Detta exemplar har den utrustning man kan förvänta sig av en bekvämt utrustad båt under längre vistelse ombord. Detta exemplar har dessutom en extra stor badbrygga, blir nästan som ett litet soldäck. Relativt strak motor, ny bälg, juli 2023, vilket ger en behaglig marschfart.

Read about the boat in our Boatpedia.

$

currency selector