Sweden Yachts 42, 2007 m xtra alt for langtur - I Portugal image

Sweden Yachts 42, 2007 m xtra alt for langtur - I Portugal

Location Bromma, Stockholms stad. Get contact data at Blocket
$310,200
Request survey for $714
Den absolut bäst utrustade, uppgraderade och underhållna Sweden Yacht 42:an på marknaden idag. (i Lagos Marina, Portugal)
Här finns allt du behöver för riktig långsegling! De nuvarande ägarna har uppdaterat båten för närmare en halv miljon kronor, även om hon redan var i gott skick innan, då hon seglades i Medelhavet, över Atlanten och en kortare stund i Stilla havet över till Nya Zeeland.
Det råder ingen tvekan om att detta är en av de snabbaste och samtidigt bekvämaste långfärdsseglarna. Båten var den snabbaste båten på 5 av 6 etapper på World ARC som den tidigare ägaren genomförde och sedan fraktade båten på lastfartyg tillbaka till Europa. Sweden Yacht är en av toppkvalitetsbåtarna byggda på den svenska västkusten.
Båten är uppgraderad med STARLINK bredbandssatellitkoppling, kortvågsradio, en massa nyare instrument, Lopolight LED-lanternor och LED-belysning, luftkonditionering, värmare, dubbla autopiloter, 60 liter/t Watermaker, 24 volt litiumbatterier, solceller, SuperWind vindgenerator, Pandagenerator och dubbla motorgeneratorer , kraftfulla dävertar och ny Great White aluminium gummibåt med motor, nyare segel och även extra segel (bland annat helt nytt CarbonX-Drive 120% Genua), dynor i salongen är omklädda, ny sprayhood, skrovet har precis blivit blästrat och CopperCoat-behandlat (vilket betyder botten inte behöver målas de närmaste 7- 10 åren) och till detta tillkommer även massor av andra uppgraderingar.

Denna båt är 100% redo för nya äventyr, långsegling jorden runt eller segling i närmare vatten. Med investeringar på över en halv miljon de senaste åren är denna båt prissatt för en relativt snabb försäljning.

I sittbrunnen är allt är optimalt placerat för att båten enkelt ska kunna seglas av en eller två personer. Man kan tryggt segla henne från sittbrunnen utan att behöva gå upp på däck. Med 2 elvinschar de bästa Andersen vinschar, samt ett par manuella gör att båten är otroligt lätthanterlig, även för endast en person. De höga ryggstöden i sittbrunnen ger komfort och bekvämlighet och under den extra stora (och nya) sprayhooden är man dessutom fantastiskt skyddad från väder och vind. Cockpittält är givetvis i toppskick och Bimini i gott skick.
Generatorn har sin plats längst bak i den enormt djupa stuvfacket, vilket gör att den inte tar plats inne i båten eller i motorrummet.
Dertaljerad spec och bilder på Yactbroker.se

$

currency selector