BENETEAU | Oceanis 37.1 | NYHET - Boka visning i Cannes image

BENETEAU | Oceanis 37.1 | NYHET - Boka visning i Cannes

Location Nacka. Get contact data at Blocket
$256,620
Request survey for $629
Yacht Sales

Boka visning på plats eller via video i Cannes!

Vi är på plats 12-16 september för att visa BENETEAU, PRESTIGE och FOUNTAINE PAJOT. Läs mer på yachtsale.se.

Oceanis 37.1 - Världspremiär på Cannes Yachting Festival 2023!

Oceanis 37.1 är den åttonde modellen som har lanserats sedan 2017 och bär alla de karaktäristiska dragen från Oceanis linjen samtidigt som den erbjuder ett mer hållbart och miljövänligt sätt att segla.

Oceanis 37.1 har en mycket öppen utomhusyta, med avsaknad av akterstag och en layout som har använts framgångsrikt på Oceanis 30.1 och Oceanis 34.1. De generösa dubbla spridarna på Oceanis 37.1 lovar utmärkta prestanda.

För att säkerställa enkel hantering med en mindre besättning, är alla rigging ansluten till de två aktervinscharna, medan fall och tampar är samlade runt rufftaket. Alla instrument, inklusive en 7-tums plotter, finns på styrbords styrkonsol.

Oceanis 37.1 imponerar med sitt generösa interiöra utrymme. Salongen är nästan lika stor som på en 40-fots båt. Förpiken har en hisnande utsikt över horisonten genom två stora portlights integrerade i skrovets sida. Komforten akterut är optimal. I standardversionen finns en king-size dubbelsäng och ett stort segellucka som kan nås från insidan eller utsidan.

Pris från: 2 730 000 SEK

För mer info, klicka dig vidare på länken nedan till yachtsale.se.



$

currency selector