Dehler 34 DD image

Dehler 34 DD

Location Sweden » Hunduddens varvsförening. Get contact data at Boat24
$88,360
Request survey for $569
apx. EUR 78.640,-
Displacement
5'300 kg
Length x Beam
10.21 m
Year Built
2005
incl. VAT
SEK 940.000,-
Dehler 34 upplevs som en modern båt med en väl fungerande layout både i sittbrunn och under däck. Därför har hon blivit omåttligt populär bland både inbitna kappseglare och familjer som bara vill njuta av skärgården med stil och seglingsglädje. Detta exemplar har en komplett segelgarderob så väl för kappsegling som fartfylld familjesegling. Båten passar extra bra för att kappsegla DH med, då kölen är lite djupare vilket innebär ett högre rätande moment. Högre rätande moment är även en fördel vid familjesegling.

Välbeprövad utformning i sittbrunn med vinschar och reglage där man vill ha dem gör seglingen effektiv och njutbar. Allt löpande på båten är fortlöpande uppgraderat. Segelgarderoben från Noth sails är komplett och uppdaterad.

Invändigt kommer hon med en klassik inredning med ett L-format pentry om babord bestående av dubbla hoar, spis med ugn samt en kylbox. Akter om pentryt är ingång till en fin dubbelkoj med bra förvaringsutrymmen. Om Styrbord finns en rymlig toalett och ett navigationsbord. Centralt i båten en härlig salong där hela besättningen får plats för en härlig middag eller samkväm. I fören en fin dubbelkoj. Båten har även fina stuvutrymmen som nås från sittbrunnen.

Dehler 34 DD är en kvalitetsbåt, från köl till masttopp. En båt för alla som älskar att segla, helt enkelt.

$

currency selector