LM 35 Vitesse Cabrio image

LM 35 Vitesse Cabrio

Location Malmö stad. Get contact data at Blocket
$97,204
Request survey for $595
LM 35 Vitesse er den sidste konstruktion fra navnkundige LM. En båd hvor der i højere grad blev lagt vægt på sejlegenskaberne og de erfaringer som LM havde høstet med one off kapsejladsprojekterne Vitesse 52 og LM 30. Og i øvrigt den første båd fra LM der ikke var spidsgattet. Samtidig blev der holdt fast i den høje kvalitet og komfort fra de foregående modeller Mermaid og LM 30/32, og netop den unikke indretning som et doghouse bidrager med. I det hele taget en båd der var foran sin tid med hensyn til at nytænke indretning og komfort og ophold ombord, samtidig med at der ikke blev gået på kompromis med sejlegenskaberne.
Dette eksemplar er indenfor de seneste år blevet opdateret på mange punkter, hvor i flæng kan nævnes ny motor, bovpropel, elektrisk ankerspil, ny kortplotter, special designet badeplatform med integreret badestige, nye sejl, alle fald og skøder udskiftet, samt alle blokke, nye fortøjninger og fendere, ny kaleche, ny bompresenning, nye cockpithynder, nye specialsyede tæpper, skylight i salon ruftag, nye rorlejer, komplet ny bund og meget mere.
Båden har 2 m langt cockpit beskyttet af doghouse med pantry i bagbord side og styreposition/navigations område i styrbord side, samt med nedgang til agterkahyt med dobbeltkøje. Styreposition ude med rorpind og inde med rat. Motor- og bovpropel kan betjenes både ude og inde. Alle fald og skøder betjenes fra cokpittet.
Om læ er rummelig salon med langsgående sofa i bagbord og vinkelssofa med stort salonbord til styrbord. I stævnen dobbeltkøje adskilt fra salon med dør, skabsvæg til bagbord og aflukket toilet/brus til styrbord.
Denne eftertragtede LM 35 Vitesse Cabrio ligger rigget og klar i Jylland til hurtig overdragelse til nye ejere.
For yderligere information eller fremvisning kontakt ansvarlig mægler Lars Legarth direkte på: lars@baadagent.dk eller på: +45 4054 8722.

Specifikationer:
LOA 10,60 m
LWL 8,40 m
Beam 3,20 m
Draft 1,90 m (high performance ellipse keel)
Displacement approx. 5.300 kg
Ballast approx. 1.950 kg iron
Fresh water tank approx. 200 l
Diesel fuel tank approx. 100 l
Hot water tank approx. 30 l

Engine:
Yanmar 3JH5E with sail-drive, 3 cyl., 39 HP (New 2018)
Engine hours 600 hrs
Flex-O-Fold 3-blade folding propeller

Båden ligger i Danmark

$

currency selector