Hanse 375 image

Hanse 375

Location Sweden » Tjörn. Get contact data at Boat24
$108,100
Request survey for $633
apx. EUR 99.238,-
Displacement
7'200 kg
Length x Beam
11.35 m
Year Built
2011
incl. VAT
SEK 1.150.000,-
Hanse 375 är efterföljaren till den populära 370-modellen som blev en av Hanses storsäljare. Båten är designad för att rymma en hel familj under långa härliga veckor på havet utan att kompromissa med komforten ombord. Sittbrunnen är stor och rymlig och här skyddas man av ett rejält sittbrunnstält i alla väder.

Under däck är båten ljus och ger på samma gång ett modernt och klassiskt intryck med den ljusa ekdurken i kombination med mahognyinredningen och de marinblå dynorna. Båten rymmer tre kabiner med dubbelkoj i vardera kabin. Salongen är väl tilltagen med två fåtöljer om babord och U-soffa om styrbord. Pentryt är genomtänkt med dubbla hoar, en kyl som man kommer åt både uppifrån och från sidan, spis med ugn och avställningsytor.

Detta exemplar har nyligen försetts med ny självgående kryssfock, sprayhood och lazybag samt Lithiumbatterier som säkrar strömförsörjningen under långa vistelser i naturhamn. Vidare är båten utrustad med bland annat en rejäl dävert på akterspegeln, sittbrunnskapell, värmare med mera.

$

currency selector