Degerö 31 DS image

Degerö 31 DS

Location Finland » Rauma. Get contact data at Boat24
$91,800
Request survey for $501
Displacement
6'000 kg
Length x Beam
9.00 m
Year Built
2002
incl. VAT
EUR 85.000,-
Är du redo att ge dig ut på oförglömliga seglingsresor, utforska nya horisonter och uppleva den rena glädjen av det öppna havet? Segelbåten Degerö 31 DC - det perfekta båten för både erfarna seglare och de som är nya inom seglingsvärlden.

Degerö 31 DC är tillverkad med precision och uppmärksamhet på detaljer och visar upp det finaste inom skandinavisk båtbygge. Båtens snygga design och robusta konstruktion gör den till ett tidlöst mästerverk.

Degerö 31 DC erbjuder en exceptionell seglingsupplevelse, som kombinerar hastighet och stabilitet. Dess mångsidiga design möjliggör enkel enhandssegling eller bekväma familjeutflykter. Denna båt lyser verkligen i olika vindförhållanden.

Trots sin kompakta storlek har Degerö 31 DC en intelligent designad interiör som maximerar utrymmet för komfort. Den rymliga stugan ger alla bekvämligheter du behöver för längre resor, inklusive ett fullt utrustat pentry och en mysig sovplats.

Kvalitetsmaterial: Endast de finaste materialen används i konstruktionen av Degerö 31 DC. Denna segelbåt är byggd för att hålla, vilket säkerställer att din investering kommer att ge dig otaliga äventyr i många år framöver.

Enkel hantering: Degerö 31 DC är designad med användarvänlighet i åtanke. Dess enkla och lyhörda riggning, tillsammans med den självslående jibben, gör segling till en lek, även för nybörjare.

Missa inte möjligheten att äga en Degerö 31 DC och ge dig ut på ditt livs äventyr.

Oavsett om du letar efter spännande regattor, lugna kustkryssningar eller utforskningar till havs är Degerö 31 DC din idealiska följeslagare. Kontakta oss idag för att lära dig mer om denna anmärkningsvärda segelbåt och börja din resa mot ett liv av seglingsäventyr. Ditt nästa äventyr väntar ombord på Degerö 31 DC!

Alex Karlsson
+358 40 542 4536

$

currency selector