Jeanneau 54 DS - 2005 - 2 kahytter - Lagos Portugal image

Jeanneau 54 DS - 2005 - 2 kahytter - Lagos Portugal

Location Bromma, Stockholms stad. Get contact data at Blocket
$299,860
Request survey for $917
2-kabin ownerversion, supervälskött och kontinuerligt uppdaterad så snart det fanns minsta behov! Utrustningslistan och vedligeholdelse är imponerande. Skall sjösättas i Lagos 19/3 efter några månaders opdatering og underhåll på varv.
1 ägare och registrerad i Danmark 2006 och aldrig varit chartrad. Opus One har varit detta danska pars andra hem under alla år. EU-moms betald och dokumenterats.
2-kabinsversion med enorm masterkabin i aktern, med en-suite toalett/badrum och separat duschrum, välorganiserad förvaring, ljudsystem och TV. Förkabinen är en stor dubbelkabin med gott om skåp- och förvaringsutrymme, eget badrum/toalett. Salongen har dubbla sittgrupper. Känslan är som ett vardagsrum med både matbord och soffgrupp/bord. Soffor i perfekt skick och ser ut som nya med välskötta ljusa dynor.
Navigationsplatsen välutrustad med navigationsutrustning från Raymarine, C140 Widescreen plotter (2014), radar (2014), Navtex, VHF och annan utrustning. Nyservad ONAN 7,5 kw dieselgenerator med bara 450 timmar. Watermaker - 60 liter / h DUO 60 Dessalator, med endast 136 driftstimmar. Pentryt med en helt ny gasspis med 4 brännare och ugn. Stor frys / kylare, kylskåp, fläkt, mikrovågsugn och komplett köksutrustning. Tvättmaskin under bänken för navigationsplatsen.
100 hk Yanmar-motorn är i topskick cirka 1950 timmar. Ägarna har servat motorn två gånger om året.
Uppvärmning sker via Webasto-värmare - 2 dieselvärmare i aktern, med termostater i salongen för styrbord respektive babord.
Styr- och manövreringsområde med Raymarine ST60-instrument för vind, kurs, autopilot etc. och en annan av de imponerande stora C140 widescreen Raymarine-plottrarna med navigering, radar, radaroverlay, AIS (från 2018) etc. i mitten mellan de två styrplatser. Naturligtvis också med VHF tillgänglig, förutom de 2 bärbara VHF. Bogpropellern styrs naturligtvis också härifrån.
Trevlig funktion är den elektriska furlexen för genua, som styrs av nya tryckknappar i golvet mellan styrpositionerna. Den elektriska furlexen byttes ut 2016.
Storseglet och genuan från North Sail är i mycket gott skick och från 2014, och seglen har vanligtvis inspekterats årligen av en segelmakare. Detta också i år. Inkluderar oanvänt stormsegel och Genua.
Det finns också ett inre förstag. Detta är en bra extra säkerhet för riggen, men används naturligtvis också för stormsegel.
Riggen har inspekterats av professionella riggar 2022.
I cockpit finns 2 elektriska Harken 66 Genua-vinschar samt en manuell och en elektrisk Harken 46.
Teakdäck är original och i gott skick.
Den stora och rymliga cockpiten har en komplett uppsättning cockpitkuddar av högsta kvalitet från Jeanneau och är praktiskt taget oanvänd. Sprayhood är i gott skick och från 2016. Det finns också en stor Bimini. Detta är förberett med dragkedjor för montering av sidor om du vill konvertera detta till ett cockpittält senare.
Livflotte , CQR-ankare med 10 mm kedja, samt extra Fortress-ankare, en Zodiak (2005) och en 8 hk 2-takts utombordsmotor.

$

currency selector