Sejlskib m. motor image

Sejlskib m. motor

Location Denmark » Hovedstaden » Søndre Frihavn. Get contact data at Boat24
$378,000
Request survey for $757
apx. EUR 362.190,-
Basis for Negotiation
DKK 2.700.000,-
CE Design Category
A - Ocean
Condition
very good condition
Displacement
30'000 kg
Draught
1.66 m
Engine
Gardner
Engine Performance
1 x 200 HP / 147 kW
Fresh water tank
600 l Water
Fuel Type
800 l Diesel
Headroom
220 cm
Holding Tank
200 l Waste Water
Length x Beam
13.59 m x 4.21 m
Material
Wood
No. of Bathrooms
2 Bathrooms
No. of Cabins
2 Cabins
No. of berths
3 beds
Propulsion
Inboard Direct-Drive
Steering
Tiller Steering
Year Built
1907
Unik mulighed for en klassisk sejloplevelse!

Dette enestående sejlskib, med sin storslåede historie og tidløse charme, venter på at blive dit næste eventyr. Bygget i 1907 og stående stolt på imponerende 50 fod, er dette skib mere end blot et fartøj - det er et stykke søfartshistorie.

Efter omhyggelig restaurering mellem 1994-2002 er denne skønhed blevet opdateret til moderne standarder uden at miste sin autenticitet. Bevaret af egetræskrog, lønning, styrhus og lægter, bærer den sin arv med stolthed. Yderligere forstærket med glasfiberbeklædning, hvilket betyder mindre vedligehold, så du kan bruge mere tid på at nyde det blå element.

Med en nyligt installeret septiktank på 200L i forbindelse med bedding, vedligeholdt motor og udskiftede pumper, er dette skib klar til nye horisonter. Skaber bekvemmelighedens rammer, tilbyder den et komplet køkkenalrum, 1 toiletter, moderne navigationsteknologi og behagelige kahytter. Og lad os ikke glemme det rumlige badeværelse, hvor du kan slappe af efter en dag på havet.

Der er rigelig opbevaringsplads til dine fornødenheder, både under dæk og på dækket, samt et rumligt motorrum og et lille værkstedshjørne til vedligeholdelse og reparationer.

Med en kapacitet på 800L diesel og 600L vand, er du klar til lange sejladser uden bekymringer. Og med muligheden for at overtage en eksklusiv plads i Søndre Frihavn, hvor strøm og vand er tilgængeligt hele året, får du ikke kun en båd, men også en privilegeret oase tæt på byens puls.

Grib chancen for at eje dette maritime mesterværk og oplev den ultimative frihed på havet, mens du skaber uforglemmelige minder for livet.

Kun seriøse bud modtages.This text has been auto-translated. Show in original language

$

currency selector