Sirius 38 DS image

Sirius 38 DS

Location Malmö stad. Get contact data at Blocket
$282,889
Request survey for $646
Det Tyske Sirius værft er kendt for høj byggekvalitet og gedigent håndværk gennem mange år. Deres både sammenlignes ofte med det bedste fra værfterne på Orust i Sverige. Sirius er ikke mindst kendt for deres unikke design af dækssalon både, der forener fordelene med 360 graders udsyn fra salonen og en optimal pladsudnyttelse såvel om læ som i det store og beskyttede cockpit.

Denne Sirius 38 er 2-kabine versionen, med en stor dobbelt køje i den rummelige agterkahyt, samt en meget stor og ligeledes rummelig owners cabin i stævnen. Ved indgangen til ejerkabinen findes om bagbord et stort toiletrum, og til styrbord et stort separat brusebaderum.

På øvre niveau i styrbord side overfor den store siddegruppe i salonen findes bådens store langsgående panty med alle bekvæmmeligheder. Under siddegruppen med egen indgang fra nedgangen til agterkahytten, findes der et meget stort walk in teknik- og stuverum, som yderligere vil kunne ombygges til et reelt værksted med eget arbejdsbord, for den som skulle ønske at tage båden på det store eventyr.

Nuværende ejer har investeret i mange opgraderinger hvoraf kan nævnes, ny mast med rullestorsejl og cutter rig med to rulleforstag. Bov og agterthruster med central samt remote styring, ny Code zero i 2018, elektriske spil, nye instrumenter, autopilot, plottere, elektriske ankerspil for og agter og meget mere. Se detaljer i den udførlige udstyrsliste.

Overalt i båden er der masser af skabe og stuverum, hvilket giver indtryk af en båd langt større end dens 38 fod.

Båden er p.t. på land lige nord for København.

Data:
LOA 11,94 m
LWL 10,60 m
Beam 3,50 m
Draft 1,65 m
Displacement approx. 7.800 kg
Ballast approx. 2.900 kg
Fresh water tank approx. 230 l
Diesel fuel tank approx. 150 l
Holding tank approx. 70 l

Engine:
Volvo Penta MD2040 with only 1068 hours

$

currency selector