Classic Gaff-Rigged Yacht från 1998 image

Classic Gaff-Rigged Yacht från 1998

Location Täby. Get contact data at Blocket
$10,340
Unik Möjlighet: Sällsynt Classic Gaff-Rigged Yacht från 1998!

Upptäck en exklusiv möjlighet att äga en av bara två exemplar av denna fantastiska danska jakt. Byggd med omsorg och expertis av tyska skeppsbyggare år 1998, är denna båt ett mästerverk i materialval och konstruktion.

Längd (utan klyvarbom): 9m
Bredd: 3m
Djupgående: 1,5m
Vikt: 6 ton
Masthöjd (över vatten): 13m

Robust Konstruktion: Tillverkad med högklassig glasfiber, är skrov, däck och överbyggnad extremt robust och hållbar. Den långkölade designen, med ett tjockt skrovskikt och en kölficka fylld med barlast, ger en stabil och pålitlig segling även i tuffa förhållanden.

Elegant Design: Skönheten i denna båt ligger i detaljerna. Klädd i lärk och mahogny, med brons- och mässingdetaljer, utstrålar den en tidlös elegans och klassisk charm. Masten, bommen och alla block är tillverkade av trä, medan relingsargen är en förförisk blandning av mahogny och ek.

Seglingsprestanda: Med en komplett segeluppsättning i barkfärgad segelduk från ett ansett tyskt segelmakeri, kan du njuta av smidig segling med en total segelyta på cirka 50 kvm. Den stående riggen är stadig och pålitlig, med galvaniserade "telefonstolpestag" och jungfrufästningar.

Kraftfull Motor: Denna båt är inte bara vacker utan även praktisk. Den är utrustad med en pålitlig italiensk industriell diesel Ruggerini-motor med 27 hk, som ger en marschfart på 5,5 knop och en maximal hastighet på cirka 7,5 knop. Med sin sparsamma körning har motorn behållit sin kvalitet och prestanda genom åren.

Missa inte chansen att äga denna sällsynta pärla av en båt. Kontakta oss nu för mer information och för att boka en visning. Båten ligger på land.

/ Familjen Stopp

$

currency selector