Maxi 95 uthyres v.28-31 sommaren 2024 image

Maxi 95 uthyres v.28-31 sommaren 2024

Location Hisingen, Göteborgs stad. Get contact data at Blocket
$1,175
Request survey for $1615
Fler bilder kommer inom kort då vi håller på att sjösätta båten. Bilden är äldre och visar inte alla uppdateringar som jag tar upp i texten nedan.

Mycket rymlig och enkelseglad familjebåt som med enkelhet rymmer sex vuxna. Två personer sover i förpiken, två personer i salongen, två personer i akterruffen. Jag själv är 1,93 cm och har ståhöjd i båten utan problem samt sover utan problem överallt. Mycket genomtänkta styvutrymmen, samt extra förvaring i salongen för att stuva förnödenheter i form av nätkassar.

Båten har de senaste åren genomgått stora renoveringar så som bytt all el, bytt all belysning till LED, ny elektronik/GPS/VHF/stereo allt ihopkopplat via NMEA, servat segel, genomgång av motor, installerat nya däckluckor, ny stereoanläggning med högtalare både i salong och sittbrunn, helt nya madrasser/dynor och mattor, monterat ett peke med stege i fören, monterat badbrygga med stege i aktern. Lazybag & lazyjacks för att med enkelhet sköta storseglet.

Bekvämligheter ombord: Modern GPS/plotter med aktuella sjökort över västkusten, aktuella papperssjökort över västkusten, USB-uttag i samtliga utrymmen (8 st), gasspis/-ugn/-grill, WC, dusch, varmvatten (elpatron & värme via motordrift), solpanel som gör båten oberoende av landström och klarar all normalförbrukning, DC/AC-inverter (ren sinusvåg) som gör att du kan få 230-volt till sjöss via solpanelen, landström med batteriladdare, fullt utrustat kök för full besättning, verktyg, diverse reservdelar och säkerhetsutrustning ingår. Dock ej flytvästar.

Båten är tillgänglig vecka: 28, 29, 30, 31 under 2024. Och jag ser gärna att man hyr en vecka minst, men har du andra förslag eller idéer är jag öppen för diskussion.

Hemmahamn: Björlanda Kile Småbåtshamn

Pris: 12 500 kr/vecka
Deposition: 10 000 kr

$

currency selector