Maxi Fenix Dinette – Utmärkt Skick och Välutrustad image

Maxi Fenix Dinette – Utmärkt Skick och Välutrustad

Location Värmdö. Get contact data at Blocket
$13,348
Maxi Fenix Dinette “Tina” – Utmärkt Skick och Välutrustad för Skärgårdsliv

Plats: Värmdö

Ta chansen att äga Tina, en exemplariskt underhållen Maxi Fenix Dinette, redo för nya äventyr.

- Senaste Uppdateringar och Utrustning

Navigation och Säkerhet
Uppgraderad med en nyare plotter, VHF, pålitlig kompass, och moderniserat elsystem. För säkerhetens skull är båten även utrustad med brandsläckare kolmonoxidvarnare och första hjälpen-utrustning.

Komfort och Bekvämlighet
LED-belysning genomgående, ny vattenpump i toaletten, och Wallasvärmare för behagliga nätter ombord. Köket är komplett med en rostfri tvålågig spis med ugn, supercool kylfack och nyligen bytt vattenpump i pentryt. Nylackade durkar och bord.

El och Energi
Utrustad med "nya" batterier (en säsong gamla), två förbrukningsbatterier och ett startbatteri, samt kraftfull solpanel och regulator för effektiv energihantering.

Seglingsegenskaper
Inkluderar genaker. Utrustad med en rullfock i självslående modell och lazyjacks, vilket gör henne lättseglad och idealisk för ensamsegling eller familjeutflykter. Seglen är i cruising skick, möjligen vill man byta förseglet på sikt då UV filtret är utslitet. Alla fall och skot är neddragna till sittbrunnen.

Exteriör
Nyinstallerade evateak på sittbrunnsgolvet. Sprayhooden har fått nya rutor och nya dekaler till rufftaket finns.
Lagunbord i sittbrunnen.
Utrustad med badplattform och peke, båda med fällstegar, för att enkelt kunna ta sig i och ur vattnet vid bad samt äntra klippor i skärgården.

bytt bälg (5år gammalt) för förbättrad drift och pålitlighet.
Fendrar, ankrolina, ankare, förtöjningstampar.

Motor
Volvo Penta MD5, en "odödlig" och motor, denna är vattenkyld med regelbundet bytt olja och filter.

Historik och Anledning till Försäljning
Tidigare samägd med min pappa, en erfaren båtbyggare, ( vi var 3e ägare) vilket ger ett väl underhållet skick. Säljes nu enbart för att uppgradera till en större båt.

Att beakta:
Ingen Däckstömning, Båten är utrustad med septitank, så att sätta in däckstöming är ett enklare ingrepp. som på dessa gamla båtar blir ju rutorna slitna och krackelerade. inget fel på dem som de är men de ser ju lite tråkiga ut beroende på vilken smak man har. Jag hade nog tänkt mig att byta dem på sikt för att verkligen ge båten den känsla av gott skick som den förtjänar.
Som skrivet i texten ovan så tycker jag att förseglet bör bytas på sikt.
Finns en liten men åtgärdad gellcoatskada framför ena sidorutan på rufftaket, denna döljs effektivt av stripsen / dekalen.

Tänkvärt är också att detta är en 40 år gamal båt och verkligen välhållen men 40 år gamal.

Jag har flexibla visningstider för att passa din schema.

Miss inte denna möjlighet att investera i en välutrustad och underhållen segelbåt. Kontakta mig för mer information och arrangera en visning så snart som möjligt!

Fler bilder hittar du här https://www.dropbox.com/scl/fo/x76g4lf6fy8k9b42el8a9/AG0V8VUe3jetMShevZqevZc?rlkey=wtppsf7nb4xt77tnyd5w5w2iu&st=dn369wv2&dl=0

$

currency selector