Maxi 95 Uppdaterad image

Maxi 95 Uppdaterad

Location Sydväst, Malmö stad. Get contact data at Blocket
$21,150
Request survey for $1615
Nu säljer vi en uppdaterad Maxi 95 från 1977 som vi ägt sedan 2019. Båten är i gott skick och uppdaterad med nya segel, Volvo Penta, eltoa mm.
Det finns 6 sovplatser. 2st i förpiken, 2st i  akterruff och 2 sovplatser kan bäddas upp i salongsofforna. Formsydd bäddmadrass i förpiken. I förpik och akterhytt är väggmattorna bytta och isolerade 2022.
Nytt storsegel och genua på rulle 2022.
Nytt rullfockkapell och nytt bomkapell med Lazy jacks från 2022
Ny sprayhood 2022, sittbrunnskapell
Våren 2022 byttes samtliga rutor samt glas i de två tackluckorna.
Motorn är en Volvo Penta 2003 med färskvattenkylning kopplad på en rak axel till en trebladig propeller. Årligen bytt olja, filter och impeller.
Eltoalett installerad 2022 som är kopplad till en septiktank i plast med däckstömning.
Elektrisk tryckvattenpump finns i kranar vid tvättställ, diskho och ett duschhandtag med slang som når till badbryggan. Varmvattenberedare som värms med motor eller el.
Pentry med kyl (12V), spis/ugn (gasol 2022) och diskho med varmt och kallt vatten och kylbox med nytt kylaggregat (2023).
Teak i sittbrunnen och på lucka till akterkabin samt badbrygga och peke. Teleskopstegar på både badbrygga och peke.
Övrigt: ankare i aktern med kätting kopplad till ankarlina på rulle. Fram finns ett ankare med kätting och ca 20m lina. 6+2st fendrar, tampar och skot, båtshake, roddkick, manuell länspump, landström med jordfelsbrytare, batteriladdare 2 förbruknings batterier, 1 startbatteri, visare för batteri, vatten och diesel, solpanel med laddningsregulator.
Garmin GPS och separat djupmätare. Raymarine vindinstrument, visare och autopilot finns men ej inkopplade pga. osäker funktion. Barometer, en äldre stereo med högtalare i salong och sittbrunn. Tv monterad på vägg i salong. Båten sjösätts 240508.
Välkomna att höra av er för frågor eller om ni vill titta på den.

$

currency selector