Gambler 38 / Peter Norlin image

Gambler 38 / Peter Norlin

Location Österåker. Get contact data at Blocket
$32,900
Request survey for $646
Gambler 38 ritades av Peter Norlin i början på 80-talet med fokus på seglingsegenskaper, detta infriades och en Gambler 38 vann Gotland Runt. Mycket segel och hög mast. Vackra linjer och ser ut som en blandning av Linjett och Arcona.

Detta exemplar byggd 1990/91.

Fakta:
Löa: 11,58m
Bredd: 3,65m
Djup: 2,20m
Mast: 19,5 m

9 sovplatser
Förpik för 2
Sjökojer barn 3
Akterkabin dubbelsäng för 2
Salong 2

Bra förvaring i hela båten.

Kök, disko med vatten, gasolspis med ugn, kylbox el o belysning 12 volt i båten. Modern batteripark och laddare. Solcell. Spoltoa med handpump.

Ok inredning, teak och dynor. Teakdäck. Lite fix så klart. Modernisering av el, instrument, tampar behövs till dagens krav. Seglingsegenskaper som slår de flesta med god komfort.

Motor Yanmar diesel 28 hk. Glider fram bra i 6,5 knop. Servad o konserverad via varv årligen. Olja och filter bytta. Botten målad/slipad årligen. Täckt och uppställd på Svinninge Marina.

Storsegel, fock, genua, genaker/strumpa, spinnaker. Lasyjack. Rullfock/genua. Allt för semestersegling.

Färskvattentankar. Däcktömning toa, även sjötömning. Värmare Wallas. Vattenburen värme.

Prillan heter hon. Sommarplats finns Österåker i sommar. Hinns inte med tyvärr och behöver någon med tid att segla och fixa. Snyggast i hamn och snabb på alla bogar. Extremt rolig att trimma hårt och segla i alla vindar. En vacker båt med känsla och stil, allt i Norlin design.

Täcks av i maj och sjösätts funktionsduglig.

$

currency selector