Judel Vrolijk NAJAD 737 Cruiser Plus image

Judel Vrolijk NAJAD 737 Cruiser Plus

Location Netherlands » Zeeland » Breskens. Get contact data at Boat24
$199,800
Request survey for $630
CE Design Category
A - Ocean
Certified No. of Persons
8 Persons
Condition
very good condition
Displacement
8'300 kg
Draught
1.90 m
EU taxes paid
EUR 185.000,-
Engine
Yanmar 4JH3
Engine Hours
750 h
Engine Performance
1 x 56 HP / 41 kW
Fresh water tank
315 l Water
Fuel Type
180 l Diesel
Gennaker
95 m²
Genoa
Roller Furling
Headroom
210 cm
Holding Tank
20 l Waste Water
Jib
Roller Furling
Keel Type
Fin Keel
Length x Beam
11.30 m x 3.65 m
Mainsail
Mast Furling
Material
GRP
No. of Bathrooms
1 Bathroom
No. of Cabins
2 Cabins
No. of berths
6 beds
Propulsion
Inboard Direct-Drive
Steering
Wheel control
Year Built
2004
De NAJAD jachten zijn prestigieus en gekend omwille van hun zeer degelijke bouw in de duurdere prijsklasse. Ze zijn -mede gelet op hun Zweedse herkomst- bijzonder goed aangepast aan ons klimaat en onze vaargebieden. De bouwprijs van het jacht (af werf) bedroeg in 2004 (!) € 340.000,00 en het is in een zeer goede staat van onderhoud. Het werd gebouw met heel wat exclusieve uitrusting boven de standaarduitvoering.

De Seldèn tuigage is zeer compleet en uitzonderlijk: grootzeil met elektrisch bediende furling - zelfkerende high aspect rolfok (Self Tacking Jib System) - genua (nieuw) - gennakker 95 m² (nieuw) - elektrische winches. De boot kan automatisch gijpen op de autopilot of de routeplotter. Ook het reven van het grootzeil, de fok en de genua gebeurt elektrisch.

Geïntegreerd navigatiesysteem met boordcomputer (HP Elitedesk) - HD monitor binnen - multiplexer met bidirectionele integratie van alle instrumenten en de plotter - Raymarine C120 kleurenplotter (buiten) - geïntegreerde digitale Raymarine radar - geïntegreerde autopilot - Wifi verbinding van alle navigatiegevens naar I-phones, smarthones en tabels. Marifoon Simrad 87 DSC, met 2 hoorns (kaartentafel en buiten). Eigen Wifi boordnet.

Krachtige boegschroef van 4,7 kW. Drie 140 Ah. lichtbatterijen en afzondelijke startbatterij met noodstart. 80 amp. alternator. Remote main swich. Ledverlichting binnen en led navigatielichten. RVS anker (voor) met elektrische windas en 40m ketting. De Yanmar motor is krachtig bemeten en loopt zeer geluidsarm.

Het onderschip kreeg tien jaar geleden een nieuw verfsysteem met 4 lagen gelshield en een jaar gelden werd de loden ballastkiel van een nieuw verfsysteem voorzien. De kiel werd preventief geïnspecteerd d.m.v. ultrasone boutinspectie (attest Vincent De Vries - 2023).

Naast de technische kenmerken en exclusieve uitrusting biedt de boot een klasseverblijf voor grote tochten en een lang verblijf in zeer comfortabele omstandigheden. Het interieur vertoont nauwelijks wat kleine gebruikssporen en heeft heel wat extra's boven de standaardversie.

De boot is uitermate geschikt voor een éénmansbediening.

De huidige ligplaats is eventueel over te nemen.This text has been auto-translated. Show in original language

$

currency selector