Albin Scampi med 5 kojplatser image

Albin Scampi med 5 kojplatser

Location Härnösand. Get contact data at Blocket
$5,170
Årsmodell: 1981
Längd: 907
Bredd: 305
Djup: 165
Vikt: 3,3 ton
Lys: 1,09
Kojplatser: 5 st
Motor: Sötvattenkyld Yanmar YSM12, 12 hk. 35 liter rostfri dieseltank. Tvåbladig folding-propeller samt förlängt roder. Ombyggt termostathus till motorn som förbättrar varmvattenberedarens, värmesystemets och kylsystemets funktion. Båten har legat på land på grund av sjukdom i familjen, men den har servats av Dahlmans Marin & Verkstadsteknik.
Furlexrulle försänkt i ankarbox, rullgenua i sandwichlaminat från Boding samt tillhörande kapell. Fullattestor från Boding, bomkapell och rodkick. Spinnaker i röd, gul och svart färg. Stormfock medföljer.

Breddad akterpulpit med band mellan sidopulpit. (Skönt att luta sig emot när man seglar). Utfällbart sittbrunnsbord som fästes i akterpulpit. Badplattform, sprayhood och sittbrunnskapell. Fäste för reservutombordsmotor på akterspegeln samt upphängningsfäste på akterpulpit.

Invändigt är det mycket trä samt mahognydurk. Tvålågigt nytt spritkök, eldrivet kylskåp, varmt och kallt sötvatten samt havsvatten. Elektronisk logg med ekolod, VHF-radio. Toalett med rostfri septiktank, varmvattenberedare, landström. Två batterier samt batteriseparator. Integrerad stävstege.

Båten ligger uppställd i Härnösand och du behöver involvera dig i sjösättningen (därav sänkt pris trots fin båt) eftersom jag har svårt att hinna med sjäsättningen, men självklart bistår jag med hjälp om ni behöver. Föreningen har tider för sjösättning som bokas (jag hjälper till även med att boka det om det skulle bli aktuellt) och en mastkran mm finns då. Ställning för vinteruppställning inklusive täckställning för presenning ingår. /Emma

$

currency selector