HOEK DESIGN TC 56 LITTLE DRAGON image

HOEK DESIGN TC 56 LITTLE DRAGON

Location Denmark. Get contact data at Boat24
$752,382
Request survey for $976
EUR 696.650,-
Displacement
25'000 kg
Draught
2.40 m
Engine
Engine type Yanmar,4 LHA-HTP,Hk 160,
Length x Beam
17.50 m x 4.45 m
Material
GRP
Year Built
1998
Little Dragon, en tidløs Truly Classic Yacht i TIP TOP STAND PÅ ALLE NIVEAUER Kompromisløs professionelt passet og opdateret. Designet af Hoek Design mesterligt bygget af det prestigefyldte Holland Jachtbouw skibsværft i 1998. Little Dragon er bygget i en moderne træ/kompositskrogkonstruktion, der garanterer fremragende strukturel stivhed, hvilket også eliminerer eventuelle korrosionsproblemer og som lever helt op til mordene standarder.

Yachten har en klassisk indretning med masterkahytten forrest, inklusiv separat brusekabine, salonen midtskibs og to dobbeltkøje kahytter agter, med plads til i alt 6 gæster.
Pilothuset tilbyder perfekt beskyttelse og komfort, også under mindre gunstige vejrforhold både under sejlads og i havn.

Little Dragons moderne undervandsskrogskonfiguration er baseret på de velafprøvede skroglinjer fra 30'erne, hvilket sikrer sikre og komfortable bevægelser i enhver havtilstand.

Denne Yacht har hydraulisk sejlføring med push button ind & out som giver ydeevne og nem håndtering for en lille besætning eller single hand.

 

Little Dragon leveres komplet sejlklar og kan besigtiges i Marselisborg Havn fra start juni.


Videopræsentation af skibet kan ses på dette link:
https://www.youtube.com/watch?v=b-qVh9_vKn4

Kontakt Yachtbasen for aftale om fremvisning samt yderligere information og komplet udstyrsliste.

 This text has been auto-translated. Show in original language

$

currency selector