Coronado Club 25fot (5 sovplatser) image

Coronado Club 25fot (5 sovplatser)

Location Värmdö. Get contact data at Blocket
$470
Request survey for $425
Säljer nu min Coronado Club 25a för att jag flyttar utomlands.
Båten är inte i toppenskick och behöver en del omsorg, därav det låga priset.

Seglar riktigt fint, och i slör eller plattläns sticker den till och med ifrån Hallberg-Rassyn tack var det stora storseglet.

Det är en väldigt välplanerad båt vilket tillåter rum för bäddplatser för 5 personer fördelat på 2 i förpiken, 1 stickkoj och en nedbäddar soffgrupp för 2. I sittbrunnen har vi fått plats 8 personer, men optimalt för 4-6. Tack vare att båten är amerikansk har utrymme och då framförallt sällskapsytor prioriterats vilket gör båten väldigt rymlig för sin storlek. Med det sagt har jag inte haft problem med att segla henne, varken själv eller med andra, men färdtiden kanske tar lite längre än väntat ibland.

I båten finns en kokplatta, diskho och kran med handpump, högtalarsystem (som jag inte kopplat in ännu), en porta potti, en helt oanvänd VHF förpackning (har ni inte certifikat för detta kan ni sälja det för en slant), elektrisk belysning i hela båten med ljusslingor i förpiken, och usb 12-volts uttag, 2 år gamla handsydda dynor i ruffen som även går att använda i sittbrunnen (funkar fint att köra i tvättmaskinen sen), dubbla ankare och förtöjningslinor, brandsläckare och nödbloss.

Däcken målades om våren 2020 med en antislip och färg.

3 Bodingsegel I fint skick medföljer; en stor, en fock och en stormfock. Skotlinorna till focken är helt nya.

5-hk långriggad Parsunmotor inköp våren 2020 för 9000kr (kvitto finns).

Dimensioner:
Löa: 7,62m (25 fot)
Bredd: 2,44m
Djup: 1,12m

Hör gärna av er för frågor och funderingar

Mvh
Ted

$

currency selector