Bavaria 36 2003 image

Bavaria 36 2003

Location Värmdö. Get contact data at Blocket
$71,910
Request survey for $612
Bavaria 36 i mycket gott skick och med den rätta utrustningen för behagliga veckor ombord. Förstår att jag låter som en sämre hästhandlare men jag har inte sett någon Bavaria med bättre puts på fribord och överbyggnad än denna.

Båten är aldrig uthyrd och har gått i Luleå innan den hamnade hos mig på Värmdö.

Båten är i 3 kabins versionen där varje kabin är utrustad med extra tjocka dynor och utöver det, även bäddmadrasser. I salongen går det att fälla upp ryggstöden och därmed får man ytterligare två kojer om det skulle behövas.

Stora motorn (Volvo Penta 2030), givetvis servad varje år, och bälgen bytt nu i vintras. Bogpropp och ankarspel (fram).

Plotter, VHF, vind, ekolod och logg finns (Raymarine).

Hela botten blästrades under den gångna vintern och målades sedan med 4 lager epoxi och efter det med primer och 2 lager Hempaspeed (som är en färg godkänd för samtliga farvatten). Därmed är man nu försäkrad mot rost på kölen och undervattenskroppen som ser inte ut som månlandskap, vilket är vanligt på 20 år gamla båtar.

Sprayhooden fick nya fönster i vintras och det finns också ett sittbrunnskapell (sk supstuga). Peke med stege i kassett monterades för några år sedan.

Varmt och kallt vatten i kök, toa och på badplattform och även sjövatten i köket för att spara på färskvattnet (2x 150l tankar, vilket såklart räcker en stund).

Båten har en rullmast från Selden och hela riggen genomgången av Benns Rigg och Mast vintern 2022/23 och bland annat ett stag byttes samt det mesta av den löpande riggen. Seglen genomgångna varje vinter av Gransegel (Lundh sails, storsegel, genua och fock).

Landström och ny solcell (50W) samt extra portabel solcell ser till att kyl och annat alltid har ström.

Tampar, fendrar, ankare, gasolflaska osv ingår såklart

Båten visas på Bullandö Marina Värmdö efter överenskommelse (dock ej 6-7 juni).

Read about the boat in our Boatpedia.

$

currency selector