Delphia 37.1 image

Delphia 37.1

Location Sweden » Svinninge marina. Get contact data at Boat24
$82,720
Request survey for $608
apx. EUR 78.272,-
Ballast
2'200 kg
Displacement
6'320 kg
Length x Beam
10.91 m
Year Built
2010
incl. VAT
SEK 880.000,-
Delphia 37 är en välseglande 37-fotare med vacker i linjerna och fint inredd. Konstruktören Andrzej Skrzat har ritad fina proportioner som också gett en volym som ger plats för en semestervänlig inredning. Fint träarbete och bra ljusinsläpp överallt ger en mycket välkomnande båt.

En rymlig sittbrunnen fungerar bra under gång såväl som i hamn. I båten finns allt man behöver för en fin seglingssäsong, både i hemmavikarna och på längre turer. Inredningen har ett klassiskt L pentry om styrbord. Akter om pentryt finner man en rymlig toalett. Om babord ett navigationsbord och ingång till en generös aktre hytt. Salongen är ljus med stora ljusinsläpp. Här ryms hela besättningen runt bordet för en middag eller samkväm. För ut i båten en traditionell förpik. Inredningen utnyttjar hela båten på ett optimalt sätt vilket ger bra med stuvmöjligheter

Detta exemplar har en ägare sedan ny, är väl omhändertagen och har den utrustning man kan förvänta sig. Båtens skrov är sedan några år lackad vit. Vilket innebär en lättskött båt på alla sätt. En härlig 37-fots segelbåt, inte mycket att fundera på. Sommarplats på Svinninge marina kan hyras i andra hand sommaren 2024.

$

currency selector