Degerö 33 DS / 2000 image

Degerö 33 DS / 2000

Location Orust. Get contact data at Blocket
$133,950
Request survey for $561
Degerö 33DS är en imponerande däcksalongsbåt, designad av Hans Groop, som även står bakom den välkända H-båten. Degerö 33DS byggs enligt finsk båtbyggartradition och håller högsta kvalitetsstandard. "Vårt mål var att skapa högkvalitativa segelbåtar, handgjorda från början till slut, med de bästa materialen som finns tillgängliga," beskriver Risto Kristeri Degerös filosofi.

Risto Kristeri och Seppo Mäkelä grundade Degerö varvet 1980, och sedan dess har Degerö båtar blivit kända för sin pålitlighet och kvalitet. Varvets grundare har alltid strävat efter att skapa välbyggda och säkra båtar, tillverkade av de bästa materialen och med stor omsorg i varje detalj.

Degerö 33DS AVRA är ett bra exempel på detta. Utrustad med konventionell mast, storsegel med stack-pack och lazy-jacks, rullgenua och självslående fock, erbjuder båten fina seglingsupplevelser i varierande förhållanden. Sittbrunnen är rymlig och skyddad, känns stor för att vara en 33-fotare, och sittbrunnsstuvarna erbjuder mycket bra förvaringsutrymmen. Skrovet har en integrerad badplattform i aktern.

När man kliver in i båten möts man av en ljus och rymlig däckssalong med en bekväm soffa, ett bord och en invändig styrplats. Bakom styrplatsen finns en kabin med en dubbelkoj. För om däckssalongen hittar du ett längsgående kök på styrbordssidan och en toalett till babord. Under däcksalongens soffa finns ytterligare en koj för 1-2 personer, och i fören finns en kabin med en dubbelkoj. Det finns gott om förvaringsutrymmen i hela båten, vilket gör den lämplig för längre seglatser.

Degerö 33DS är en båt som erbjuder hög kvalitet, komfort och funktionalitet, vilket gör den till ett utmärkt val för seglare som planerar att segla och bo ombord under längre tider.

KEY FACT´S

Sovplats för 5-6 personer.
Ljus och rymlig däckssalong.
Konventionell mast med rullgenua och självslående fock.
Stack pack för storsegel.
Flexiteek på däck.
Bogpropeller.
Servicebatterier – 2023.
Batteriladdare – 2022.

Båtens pris är EURO 125,000 vilket den 2/7 motsvarar ca 1,425,000 kr.

Båten finns tillgänglig för förhandsbokade visningar vid Berthon Sacnadinavias visningsbrygga i Henån.

För ytterligare bilder och detaljerad specifikation vänligen klicka på länken nedan.

För ytterligare frågor och bokning av visning vänligen kontakta Berthon Scaninavia!

$

currency selector