Arcona 370 image

Arcona 370

Location Sweden » Svinninge Marina. Get contact data at Boat24
$122,200
Request survey for $619
apx. EUR 114.331,-
Ballast
2'200 kg
Displacement
6'200 kg
Length x Beam
11.10 m
Year Built
2002
incl. VAT
SEK 1.300.000,-
Arcona 370 presenterades hösten 2002. Är tillverkad enligt samma koncept som sin stora syster Arcona 400. Totalt finns det 80 st tillverkade båtar. Detta är båt nr 2. Vilket är mycket svårt att förstå när man kliver ombord. Min bedömning, som Båtmäklare, är att båten är i ett betydligt bättre skick mot vad man kan förvänta sig med tanke på båtens ålder. Båtens utrustning, som segel och instrument och liknade är i ett mer normalt skick med tanke på båtens ålder.
Under däck finner du ett L-format pentry om babord med dubbla diskhoar och spis med ugn samt bra förvaring. Akter om pentry finns rymlig akterruff med dubbelkoj och gott om förvaring.
På styrbord sida finns rymligt WC med plats för sjökläder och gott om förvaring. Även en ingång till ett rejält stuvfack. Nav bord finns förut.
Salongen har rymlig u-soffa om babord och soffa om styrbord. Rymligt bord med plats för hela besättning, så väl till en middag som samkväm
Förpik med dubbelkoj och gott om förvaring.
Båten har varit folierad under några år. Vilket har sparat originalgelcoat. Folien är nu borttagen och båten är polerad med ett 6 stegs program. Även överbyggnad är polerad. Båten har även haft ett heltäckande hamnkapell som gör att teaken i sittbrunnen har klarat sig bra. Detta gör att man får en relativt lättskött båt under en längre tid.
Båten är sjösatt och väntar på nya äventyr.This text has been auto-translated. Show in original language

Read about the boat in our Boatpedia.

$

currency selector