Winga 87 Mycket fin image

Winga 87 Mycket fin

Location Linköping. Get contact data at Blocket
$18,330
Request survey for $1479
Motorseglare byggd 1980 är välvårdad och välutrustad. L 8,75, B 3,25, djup 1,32, deplacement 4,1 ton. VP 17C diesel på 35 hk, rullfock Furlex, ”nytt” storsegel, Garmin 10” plotter med integrerat ekolod, autopilot, Webasto dieselvärmare, Dometic gasolkök, elektrisk kylbox, ljudanläggning med blue touth, 230 V landström, elvärmare, 3 st 12V batterier, LED-belysning genomgående, trycksatt färskvatten, Ankarolina till ankaret, stävstege, Hook & Moor båtshake, VHF om så önskas.
Rikligt med vacker teak i sittbrunn och salong. Lackat, väl underhållet och lättskött.
Winga 87 är det bästa av två världar. Rymlig och komfortabel motorbåt som ger skydd i dåligt väder. 6 kojplatser inkl akterruff och captains kabin, Köksdelen under doghouse är bekväm att arbeta vid. Undervattenskroppen är en segelbåts med goda seglingsegenskaper och som ger trygg och säker gång också i hårt väder. Den starka lågvarviga dieselmotorn är tystgående och ger en behaglig gång. Både rattstyrning och rorkult.
En stor del av sin tid har båten gått i en insjö vilket har skonat den. Vi har varit nöjda ägare till båten i 7 år. Har endast varit tre tidigare ägare till båten.
Priset på denna fina båten tror vi är åt det låga hållet och ger mycket båt för pengarna.

$

currency selector