Grand Soleil 37 (3 kabiner) image

Grand Soleil 37 (3 kabiner)

Location Haninge. Get contact data at Blocket
$93,060
Request survey for $629
Letar du efter en båt som kombinerar förstklassiga seglingsegenskaper med optimal komfort? Då är denna version av en Grand soleil, Italiens svar på Swan, det perfekta valet för dig. Denna båt är i samma klass som märken som Arcona, Dehler och X-Yachts, där både seglingsegenskaper och komfort är i topp.

Båten är i bra skick och har aldrig hyrts ut. Den har tre separata hytter, perfekt för familjer eller besättningar som vill ha privatliv och komfort ombord. Den har haft tre ägare enbart seglats i Skandinavien.

Med segel från North Sails, storsegel från 2015 och försegel från 2022, är båten välutrustad. Motorn är en Yanmar 3JH5E 40 hk, vilket är en uppgradering från standarden på 29 hk.

Båten är segelklar och motorn är servad i 2024. Det medföljer utrustning som plotter, gummibåt och gennaker, vilket gör den redo för både korta turer och längre resor.

Detta är en unik möjlighet att förvärva en fantastisk båt från ett erkänt varv som kombinerar kvalitet, komfort och utmärkta seglingsegenskaper. Kontakta oss för mer information eller för att boka en visning.

Grand Soleil 37 Performance J&J,
-årgång 2003,
-6 sovplatser
-bredd 3,78 m, djup på 2,10 m och en vikt på 6400 kg.

$

currency selector