Bianca Riviera säljes image

Bianca Riviera säljes

Location Centralt Söder, Malmö stad. Get contact data at Blocket
$19,740
Vår rymliga och lättseglade Bianca Riviera är till salu. Med totalt 4 ägare sedan hon sjösattes 1979 har hon blivit noggrant och omsorgsfullt underhållen (all dokumentation sedan dess finns tillgänglig). Bl a har hon en Volvo Penta 2020 på 28hk med ca 500h gång, och en helt ny sprayhood.

Bianca Riviera är en rymlig båt, trots att hon bara är 32 fot lång, med en bredd på 3,30 m. Det finns ståhöjd i kabin och pentry. Båten är utrustad med spis med 2 brännare, och det finns gott om plats för köksredskap och proviant i pentryt. Till babord finns sjökortsbordet med gott om plats för navigering. Sittgruppen i salongen har ett mittbord som kan fällas upp på båda sidor. Det finns en U-formad soffa på styrbords sida som kan omvandlas till en dubbelkoj. På babords sida finns en rymlig koj när ryggstödet är uppfällt, och ryggstödet fungerar då som överslaf. Det finns skåp och hyllor på båda sidor, vilket ger bra förvaringsutrymme. I hallen, där masten ligger, finns en toalett med rostfritt handfat och en rymlig garderob på andra sidan. Förpiken är rymlig med hyllor på båda sidor. Totalt finns det 7 sovplatser.

Bianca är fullt utrustad och riggad, och redo att seglas imorgon. Det finns även en båtplats i Malmö som man kan ta över vid köp. Den kommer att sägas upp efter säsongen.

Korta fakta
Hull: Fiberglas
Längd: 9.76m
Bredd: 3.30m
Deplacement: 4400
Djupgående: 1.76m
Motor: Volvo Penta 2020, 28hk
Motortimmar: ca 500
Bränsle: Diesel

Alla segel i mycket gott skick: 1st fock, 1st genua, 2st spinnaker med strumpa, 1st storsegel (från 2020)

$

currency selector