Grand Soleil 37B image

Grand Soleil 37B

Location Sweden » Svinninge marina. Get contact data at Boat24
$148,520
Request survey for $652
apx. EUR 136.746,-
Length x Beam
11.70 m
Year Built
2007
incl. VAT
SEK 1.580.000,-
Grand Soleil 37- är för seglaren som uppskattar hög kvalité, fina seglingsegenskaper, design i världsklass och samtidigt rymmer en hel familj eller vänner. Detta är sannolikt en av de bästa modellerna som byggts av det välkända varvet i Italien, Cantiere del Pardo.
Denna båt har en gedigen utrustningslista och är ordentligt uppdaterad de senaste åren. Segel, instrument, batteribank, och så vidrae. Läs gärna den kompletta utrustningslistan, pdf.
Båtens styrka är kvalitén i konstruktionen och de fina seglingsegenskaperna. För att få en stum och snabb båt har man en kraftig stålbalk som tar upp alla krafter från köl och rigg. En rigg med ett balanserat segelplan, inte för lite segel i lättvind men samtidigt behöver du inte reva för tidigt. Seglas med fördel med fock på semestern.
Seglingsegenskaperna kan beskrivas som jolleliknade med pondus. Båtens kolfiberratt förmedlar känslan i båten direkt och utan tvekan. Tysk skotning och rejäla uppdaterade vinschar gör att alla i besättningens kan delta i seglingen. Båten hjärta är den stora sittbrunnen. Här ifrån har besättningen god överblick och sikt över den låga ruffen. I hamn en stor social yta för samkväm. Heltäckande kapell om vädret är lite blåsigt.
Under däck har man tre finna hytter. I fören hittar man masterkabin. En stor skön bädd och bra med förvaring. Om babord ett längsgående pentry. Dubbla hoar, spis med ugn samt en rejäl kyl. Akter om pentry har vi toaletten. Om styrbord, navigationsbord och ingång till aktre hytt.
Om vinden tryter finns en kraftfull Volvo motor på 40 hk och en trebladig folding propeller.

Förutom en vacker båt för ögat, får man, fina seglingsegenskaper och ett bekvämt båtägande, framför sig. Flytta in, segla och njut.This text has been auto-translated. Show in original language

$

currency selector