Jeanneau Sun Odyssey 349 Limited Edition image

Jeanneau Sun Odyssey 349 Limited Edition

Location Netherlands » Zeeland » Wemeldinge. Get contact data at Boat24
$205,200
Request survey for $576
Basis for Negotiation, EU taxes paid
EUR 190.000,-
Certified No. of Persons
6 Persons
Condition
as new
Draught
1.98 m
Engine
Yanmar
Engine Hours
99 h
Engine Performance
1 x 21 HP / 15 kW
Fresh water tank
206 l Water
Fuel Type
130 l Diesel
Genoa
24 m² (Roller Furling)
Headroom
210 cm
Keel Type
Bulb Keel
Length x Beam
10.34 m x 3.44 m
Mainsail
34 m²
Material
GRP
No. of Bathrooms
1 Bathroom
No. of Cabins
2 Cabins
No. of berths
6 beds
Propulsion
Inboard Direct-Drive
Steering
Dual Wheel
Year Built
2021
In absolute nieuwstaat verkerende Jeanneau SO Limited Edition 349 van 28 juli 2021 met bijna álle opties met slechts 99 (!) motoruren. Uitvoering met 2 slaapcabines voor ons het ideale schip voor 2-4 personen al zijn er 6 slaapplaatsen mogelijk. Huidige nieuwprijs voor dit in Nederland geleverde zeilschip inclusief alle opties Euro 250.000.

Na het zeilseizoen droog in de hal of onder een maatwerk winterdekzeil waarna ze weer klaar is gemaakt voor de zomer. Zeilgebied is voor de weekenden in Zeeland (NL) en altijd zuinig op geweest. Ze heeft onlangs net haar eerste grote motorbeurt gehad uitgevoerd door een professioneel bedrijf.

Het schip is door haar lengte en boegschroef zeer goed te manoeuvreren en door haar bijzondere rompvorm en zeilgarderobe zeilt ze fantastisch én snel. Door de ruime luiken en brede matrassen is het slapen heel aangenaam. Het uitkapbare zwemplateau met telescopische ladder is echt ideaal en een fijne plek voor de zonnige dagen. Warm water bij de cockpit douche, composiet stuurwielen, teak cockpittafel, wintertent, elektrische ankerlier, uitgebreide elektronica en alles weinig tot niet gebruikt.

Nogmaals een zeer bijzondere uitvoering met ligplaats Wemeldinge (NL) en BTW betaald. Alle facturen, boekjes en onderhoudshistorie beschikbaar. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact met mij (Jeroen) opnemen.Additional InformationsThis text has been auto-translated. Show in original languageAdditional Informations

$

currency selector