X-482 X-Yachts image

X-482 X-Yachts

Location Denmark. Get contact data at Boat24
$173,070
Request survey for $815
EUR 160.250,-
Displacement
12'000 kg
Draught
2.30 m
Engine
Engine type Yanmar 4JH3 - TBE,Hk 75,diesel
Length x Beam
14.63 m x 4.27 m
Material
GRP
Year Built
2001
VELHOLDT X-482 - ALT NØDVENDIGT UDSTYR OG ALDELES KLAR TIL SEJLADS SÆLGES MEGET BILLIGT DA EJER ØNSKER HURTIG SALG TIL EN GLAD KØBER!!

Denne imponerende X-482 fra X-Yachts i Haderslev leveres med alt i udstyr, den er passet professionelt og står i fin stand.

X-Yachts sætter en ære i at bygge sejlbåde, der dels er meget komfortable, let sejlede og æstetisk flotte, - og som samtidigt kan konkurrere på kapsejladsbanerne mod hvem som helst.
Begrebet Performance Cruiser tages alvorligt.

Denne X-482'ers skrog er bygget op om en varmgalvaniseret stålramme, der danner grundlaget for dørken og samtidigt optager kræfterne fra køl, mast, rig. Det giver en stiv og stærk konstruktion. På grund af denne styrke i rammen har andre dele af båden kunnet konstrueres i lettere materialer, hvilket i høj grad bidrager til de gode sejlegenskaber. I småt og stort er der tænkt nøje over placeringen af bådens komponenter. Bl.a. er brændstof- og vandtankene placeret lavt i båden i både SB og BB side for at sikre god balance og lavt tyngdepunkt.

Båden fremstår flot med komplet teakdæk med kun enkelte skader, og fribordet er i ca. 2015 behandlet med Awlgrip grå. Den løbende rig er overalt, hvor det er muligt, ført under dæk fra mast til cockpit. Det giver et rent dæk og øget sikkerhed. Teakdæk er fra 2007

Om læ rummer båden en flot og meget indbydende salon med stor sofagruppe og bord med masser af plads. Til SB ved nedgangen findes navigationsplads og langskibs i BB side pantry med alle nødvendige bekvemmeligheder og overdådig arbejdsplads. Fremme i båden findes meget rummelig "Owners Cabine" samt eget badeværelse med toilet og vask. Agter findes to dobbeltkahytter og i tilknytning hertil badeværelse med toilet og vask. Træapteringen om læ er virkeligt flot udført, og der er sørget for gode stuvemuligheder overalt.

Drømmes der om 1. klasses sejlads på de store blå oceaner eller i mere hjemlige farvande, er det svært at komme uden om denne fantastiske båd.

Den sælges til under markedsprisen så her kan du lave en rigtig god handel.

Kontakt os for besigtigelse og yderligere information.

Read about the boat in our Boatpedia.

$

currency selector