Marine Trawler 34 DC image

Marine Trawler 34 DC

Location Denmark » Roskilde. Get contact data at Boat24
$41,300
Request survey for $580
apx. EUR 39.529,-
Displacement
10'000 kg
Draught
1.20 m
Engine
2 x Ford Lehman 2715e 120 HK (Ferskvandskølet & 6
Engine Performance
1 x 240 HP / 177 kW
Fuel Type
Diesel
Length x Beam
10.40 m x 3.58 m
Material
GRP
Year Built
1981
Er du på udkig efter en stilfuld og robust trawler med en rig historie og en tidløs charme? Denne Marine Trawler 34 DC, bygget af det velrenommerede Anker Marineservice i Hamborg, kombinerer klassisk design med moderne komfort og funktionalitet.

Marine Trawler 34 DC er bygget af Anker Marineservice, et tysk værft kendt for deres kvalitet og håndværk. Siden grundlæggelsen har værftet haft et ry for at levere både, der kan klare både krævende vejrforhold og lange sejladser med elegance og stabilitet. Denne model fra 1981 er ingen undtagelse og fremstår som en stolt repræsentant for værftets tradition for solide og pålidelige både.

"Jessie" er udstyret med to ferskvandskølede Ford Lehman 2715E motorer. Med 3.300 timer på motorerne og fast skrueaksel med 3-bladet propeller, tilbyder denne båd en pålidelig drift til både kortere ture og længere sejladser.

Båden er designet og bygget op af et glasfiber skrog med teakdæk og stilfuldt træaptering om læ. Det rummelige integrerede cockpit og salon giver et behageligt, lyst og funktionelt opholdsområde. Det veludstyrede pantry inkluderer to kogeblus, håndvask og et stort køleskab. En L-sofa samt et cockpitbord er omdrejningspunktet for enten aftensmaden eller anden socialt samvær, hvor en mindre hygge sofa giver en ekstra plads for afslapning med en bog eller lignende.

Overnatningsmulighederne omfatter en forkahyt med dobbeltseng og eget toilet samt en agterkahyt med eget toilet og brus. Begge steder er der fint med opbevaringsplads og stuverum.

Trawleren har endvidere flybridge med både plads for manøvrering af skibet samt bord og stole til at nyde turene på vandet eller i havnen fra et eleveret perspektiv. På skibets agterende er der monteret davider til at hejse gummibåd samt en badeplatform, der gør adgang til vandet nemt og bekvemt.

Selvom denne Marine Trawler 34 DC er i generelt god stand, kræver den nogle reparationer, almindelig vedligehold samt udbedringer af utætheder forskellige steder, men med den rette opmærksomhed og knofedt kan denne båd blive en endnu mere stolt skikkelse på vandet.

Kontakt mig endelig for at høre mere, "Jessie" er klar til nye ejer, der fortsat vil værdsætte den klassiske skønhed og maritime arv.

$

currency selector