Maxi 77-81 image

Maxi 77-81

Location Haninge. Get contact data at Blocket
$1,598
Request survey for $1309
Maxi 77 från 81 i bra skick.
Vi Köpte henne förra året i Umeå och bodde 6 veckor i henne under vår segling till Stockholm/Dalarö. I år har det blivit Stockholms skärgård.
Hoppas att det är någon ny besättning som vill rasta "TummeTott" nu när vi ger oss iväg över Atlanten (i vår andra segelbåt).
Det är en båt i bra skick (men hon är 40+ år). Hon är säker/stabil i alla väder och snabbare än ryktet säger och de flesta tror.
Hon är ju relativt liten så det är "camping comfort" som gäller men det finns en oanvänd portapoti (toa), enklare kök med spritkök, vattenkran (från dunk), förvaring, enklare elsystem med belysning. lanternor (röd/grön saknar glaset :-(). enklare solcellsregulator. (ingen solcell, vi har använt en portabel som har fungerat toppen) , 8 HP 2 takt Mariner utombordare. Bruce ankare, bergskilar div tamp mm,mm. I princip klar att hoppa på och segla. Segel är 2 ställ med genua 1,2 och storsegel. samt e spinnaker. Båda ställen är hela och rena funkar men det älsta är lite "urblåst" medan ställ 2 fortfarande funferar bra. Vinterplats på land kan ev fixas på Karlslunds Marina.
Bilderna är lite blandat från förra året och i år

$

currency selector