Impala 35 image

Impala 35

Location Finland » Kuhmoisten satama, Päijän Marine Oy. Get contact data at Boat24
$91,800
Request survey for $593
Displacement
6'500 kg
Length x Beam
10.65 m
Year Built
1995
incl. VAT
EUR 85.000,-
Till salu: En fantastisk Impala 35-segelbåt - en kombination av tradition och modern teknik
Letar du efter en segelbåt som förenar klassiskt hantverk med modern teknik? Denna Impala 35, byggd i Tyskland 1995, är det perfekta valet för dig. Flyttad till Päijänne år 2020, erbjuder denna båt en unik kombination av estetik, prestanda och pålitlighet.

Båtens egenskaper:

Konstruktion och Material: Fantastiska mahogny-sidor, teakdäck och en låg ruff som utstrålar traditionellt hantverk. Moderna lim och hartser säkerställer hållbarhet i många år framöver.
Segelutrustning: Aluminium 9/10-rigg, raka spridare och en stark akterstagstrim ger utmärkt prestanda och enkel hantering.
Balanserad Design: Båtens eleganta linjer och välbalanserade deplacement gör den till ett utmärkt val för både långseglingar och lugna helgresor.
Prestanda på vattnet:

Stabil och pålitlig: Impala 35
måttliga bredd och djupa köl ger en stabil seglingsupplevelse under alla förhållanden.
Komfort och hanterbarhet: Båtens segelplan är utformad för att ge tillräcklig kraft för god prestanda under alla vindförhållanden.
Impala 35 är det perfekta valet för seglare som uppskattar en unik kombination av tradition och moderna lösningar. Denna båt är mycket mer än bara ett transportmedel; det är en seglares dröm som erbjuder fantastiska stunder på vattnet och står emot tidens tand.

Bottenmålningen och saneringen har utförts av Båtvarvet T. Virtanen (https://www.veistamovirtanen.fi). Samtidigt reparerade de en kölsöm som nämnts i en tysk rapport samt en transportskada som uppstod under vägtransporten till varvet, finansierad av försäkringsbolaget Alandia.

Kontakta oss och kom och bekanta dig med denna unika segelbåt - du kan hitta en ny trogen följeslagare på vattnet!

Venelehti har skrivit en artikel om just denna Impala, som du hittar via länken nedan:

https://venelehti.fi/kaytetty-vene-impala-35-sulavasti-jaykka/

$

currency selector