Sunwind 29 image

Sunwind 29

Location Helsingborg. Get contact data at Blocket
$9,400
Request survey for $493
Sunwind 29 från 1983, 29 fot med 5 sovplatser. 3/4-rigg med storsegel och rullgenua. Bredd 2,9m. Djupgående 1,6m, vikt 3,3 ton. Motor Volvo Penta md7a, totalrenoverad 2014. Tvåbladig foldingpropeller i mässing. Toalett med septitank. 100 liters vattentank. Hemmahamn, Råå.
Rejäl, välbyggd och rymlig familjesegelbåt med goda seglingsegenskaper. Ståhöjd i salongen och gott om plats för 5 personer. Direkt inne i kojen finns ett pentry med inbyggd kylbox, gasspis med 3 brännare och ugn. Här finns även diskho och många lådor och skåp. På motsatt sida finns navigeringsbord samt en stickkoj. Framför dessa finner man salongen salongen med en u-formad soffa på ena sidan och en längsgående på andra sidan. Mellan dessa finns ett fällbord med stuvutrymme. Salongens väggar är klädda med teak. Under kojerna samt längs med skrovets sidor finns gott om förvaringsutrymme. För om salongen finns ett rum med toalett samt tvättställ och garderob. Längst fram i fören finns en stor trekantig koj.
I sittbrunnen finns det fin plats för hela familjen. Här finns löstagbart bord och stora förvaringsfack under britsarna. Det medföljer även ett sittbrunnskapell.
Storsegel - äldre
Genua- 2014
Spinnaker - äldre
Navigator, garmin från 2014 med digitala sjökort
Badbrygga i aktern
Båten har funnits i familjen sedan 1986.

$

currency selector