Finnsailer Finnsailor 29 image

Finnsailer Finnsailor 29

Location Denmark » Mitteljütland » Randers, danmark. Get contact data at Boat24
$17,500
Request survey for $496
apx. EUR 16.748,-
Ballast
1'300 kg
Certified No. of Persons
6 Persons
Condition
very good condition
Displacement
4'000 kg
Draught
1.07 m
Engine
Perkins 4108
Engine Performance
1 x 48 HP / 35 kW
Fresh water tank
300 l Water
Fuel Type
300 l Diesel
Genoa
15 m² (Roller Furling)
Headroom
185 cm
Holding Tank
50 l Waste Water
Keel Type
Long keel
Length x Beam
8.90 m x 2.80 m
Mainsail
13 m² (Boom Furling)
Material
GRP
No. of Bathrooms
1 Bathroom
No. of Cabins
2 Cabins
No. of berths
6 beds
Propulsion
Inboard Direct-Drive
Steering
Wheel control
Year Built
1976
Meget anerkendt motorsejler som er sødygtig, stærk og sikker og med god plads og komfort. Veludrustet styrhus med 2 gode pladser med godt udsyn samt ekstra bænke i begge sider. Forreste kahyt har 2 sovepladser. Salon rummer 4 siddepladser (kan omdannes til 2 sengepladser), køkken med vask, 2 kogeblus, nyt 12v køleskab med fryser samt en stor køleboks. Der er håndvask med trykvand og el-toilet med holdingtank og mulighed for tømning gennem dæk. Agterkahytten har 2 gode sovepladser. Båden har en stærk 50 hk Perkins 4108 dieselmotor som netop er renoveret med RVS-teknologi, skiftet koblingsplade og nye motorophæng og indkapslet i lydisolerende kasse.
Bund epoxybehandlet og malet sommeren 2023, nye pakninger i stævnrør i 2024.
Der er monteret 3 nye solpaneler med ialt 450w og helt nye start- og forbrugsbatterier så du er uafhængig af landstrøm. I øvrigt er det meste af elnettet udskiftet og opdateret af elektrikker.
Udstyr til sikkerhed: Epirb (trænger service),VHF radio, redningsveste i mange størrelser, redningskrans og brandslukker.
Der er badeplatform og stige.
Oliefyr 8kw og kaloferevarme fra motor.
Gummibåd med elmotor medfølger.
Navigationsudstyr mm.: dybdemåler, vindinstrument, selvstyrer, gpsplotter med søkort over hele nordeuropa, kompas.
Endvidere forefindes: mikrobølgeovn, 220v inverter, adskillige usb-ladestik, batterilader, nyere kraftige fortøjringsreb, fendere, diverse køkkenudstyr, ekstra filter og impellersæt, værktøj og diverse ekstra fittings og selvfølgelig et dansk yachtflag!
Med andre ord en dejlig økonomisk og driftsikker båd til familietur og velegnet til singlesejlads for motor eller sejl. Har hovedsejl i Sailtainer rullebom og rulleforsejl,hvor alt kan klares sikkert og nemt fra styrhuset uden du behøver at skulle på dæk! Båden er nem at sejle uden særlig erfaring. En rengøring, så er den klar til at bringe dig hen hvor du ønsker og på hvilken som helst årstid. Også velegnet til flod- /kanalsejlads da båden ikke stikker dybt og mast kan afmonteres og opbevares over dæk.Additional InformationsThis text has been auto-translated. Show in original languageAdditional Informations

$

currency selector