Hanse 460 - Allt på Sjön Gustavsberg 30 aug - 1 sep image

Hanse 460 - Allt på Sjön Gustavsberg 30 aug - 1 sep

Location Vallentuna. Get contact data at Blocket
$563,483
Request survey for $782
**Fantastisk Hanse 460 – Segelbåten för den kräsna seglaren**

Drömmer du om att segla med en båt som kombinerar modern design, överlägsen prestanda och enastående komfort? Då är Hanse 460 segelbåten för dig. Denna nya modell från Hanse Yachts tar segling till en helt ny nivå, med innovativa lösningar som gör varje segeltur till en njutning.

**Modern och stilren design**
Hanse 460 imponerar med sin eleganta och moderna design. Skrovet är ritat av världskända Berret-Racoupeau, vilket garanterar optimal prestanda och stabilitet under alla förhållanden. Den breda aktern och de raka linjerna skapar inte bara ett modernt utseende, utan också ett rymligt och bekvämt däck. Här finns det gott om plats för både avkoppling och sociala aktiviteter, med smarta detaljer som ett utfällbart badplattform och ett generöst cockpitbord.

**Enkel hantering och hög prestanda**
Med Hanse 460 får du en segelbåt som är lika lätt att segla som den är snabb. Den självslående focken och den välplacerade rullfocken gör det enkelt att segla ensam eller med en liten besättning. Tack vare det effektiva segelplanet och den kraftfulla riggen kan du räkna med imponerande seglingsegenskaper, oavsett om du är ute på öppet hav eller seglar nära kusten.

**Lyxig komfort under däck**
Hanse 460 erbjuder en inredning som är både stilren och funktionell. Här möts du av ljusa och rymliga utrymmen med generösa fönster som släpper in naturligt ljus. Välj mellan flera olika layouter för att anpassa båten efter dina behov – oavsett om du prioriterar extra sovplatser eller ett större vardagsrum. De eleganta materialvalen och den högkvalitativa finishen gör livet ombord till en ren fröjd.

**Utrustning i världsklass**
Denna Hanse 460 är utrustad med allt du kan behöva för att segla bekvämt och säkert. Från den avancerade navigationsutrustningen till den kraftfulla motorn och de moderna säkerhetsfunktionerna – här finns inget som saknas. Dessutom är båten förberedd för att installera solpaneler och annan miljövänlig teknik för den som vill segla hållbart.

**En investering i livskvalitet**
Att äga en Hanse 460 är inte bara en investering i en fantastisk segelbåt – det är en investering i din egen livskvalitet. Med denna båt får du möjlighet att upptäcka nya platser, njuta av naturen och tillbringa tid med nära och kära på ett sätt som få andra aktiviteter kan erbjuda. Hanse 460 är mer än bara en båt – det är en livsstil.

Kontakta oss idag för mer information och boka din visning på Allt på Sjön Gustavsberg i Stockholm fre 30 Aug - sön 1 Sep på av denna unika Hanse 460.

Maila bokning: sales@bohusyachts.se

$

currency selector