Höstpris! Granada 27 + mycket utrustning. image

Höstpris! Granada 27 + mycket utrustning.

Location Valdemarsvik. Get contact data at Blocket
$2,820
Request survey for $458
Säljer båten jag rustat upp under året men känner att jag inte har tid för den mer, skrovet är slipat och målat med godkänd bottenfärg. Trädetaljerna är slipade och lackade. Elen är genomgången, nya madrasser och dynor. GPS, Plotter, Autopilot, två batterier (ett förbrukning och ett startbatteri båda i bra skick), solceller, landström, USB uttag, radio, förstärkt/lagad stormfock i bra skick, Genua i bra skick, storsegel i bra skick och spinnaker + spinnakerbom i bra skick. Rullfock och lazyjacks. Spritkök, septitank och toa.

Båten är från -79 så den är välanvänd men också väl omhändertagen. Dokument på mycket finns kvar.

Volvo Penta MD5A inombordare som krånglar däremot, funkade till och från i sommar och senast felsökt till bränsletillförseln. Man behöver rensa i rören och se över spridaren. Därav priset. En extra utombordare Cresent 4hk med lång rigg som fungerar felfritt ingår men man behöver fixera ett motorfäste om man tänkt använda den som primär motor.

Hamnplats ingår till slutet av September, eventuellt kan vinterförvaring ordnas också beroende på ö.k. Hjälper till och stöttar med det jag hinner för en smidig affär.

$

currency selector