Jeanneau Sun Odyssey 35 image

Jeanneau Sun Odyssey 35

Location Maria, Gamla Stan, Högalid, Stockholms stad. Get contact data at Blocket
$61,744
Request survey for $595
Jeanneau Sun Odyssey 35 (2003)
Nu har ni det perfekta tillfället att köpa en klassisk segelbåt - Jeanneau Sun Odyssey 35 från 2003. Modellen från Jeanneau är välkänd, inte minst för dess goda seglingsegenskaper och rymliga inredning. Båten är idealisk för både kortare utflykter och längre seglingsturer.
Denna båt erbjuder en bra balans mellan komfort och prestanda. Med en rymlig sittbrunn, bekväm salong och flera sovplatser, är den utmärkt för både segling med familjen och segling med vänner. Båten är designad för att vara lättmanövrerad och stabil, vilket gör den lämplig för både erfarna seglare och nybörjare.
Detta är en utmärkt möjlighet för dig som söker en segelbåt med potential till ett attraktivt pris. Kontakta oss för mer information eller för att boka en visning.

Motorn är servad personligen varje år, det vill säga oljor och impeller och andra standard arbeten ’r utförda enligt rekommendation, ägaren har utfört dessa själv. Värmeväxlaren granskad av professionella 2023, (Ab Sea Mac Oy), inget fel på den. Gångtimmarna är enligt mätaren 00753.
Båtens stående rigg är original, helt okej skick. Ägaren kommer att byta topp-swivel på rullgenoan innan överlåtelsen, eftersom den kärvar.
Båtens löpande rigg fungerar, men behöver sannolikt uppdateras så småningom om man t.ex. vill tävla med båten.
Inredningen i okej skick, dynorna är bra.
Följande segel ingår:
1. Genoa: Quantum sails, max 10 år gammal. Sannolikt skaffade av förra ägaren samtidigt som storseglet. Helt okej i skick, bättre än storseglet
2. Storsegel Delta Voiler: ser ut att vara köpt i Frankrike 2017 av förra ägaren. 2 rev-öglor. Okej skick. Hittade inköpsfaktura från 2017
3. Spinnaker, sannolikt original, ser ut att vara lappad ett par gånger, funkar men knappast bra i skick.
Övrigt:
Solpaneler, bimini, ny sprayhood, ställning för solpaneler fixade 2016 av företag i Grekland
4 st bruksbatterier och ett startbatteri, skaffade 2021 eller 2022.

Kontakta ansvariga mäklare:
Fredrik & Ann-Margret Hjulfors
Båt mäklare Finland Björneborg till Kemi
Tel: Fredrik : +358(0)400 764 402
Ann-Margret: +358(0) 408 329 239
E-Mail: hjulfors@batagent.fi

Read about the boat in our Boatpedia.

$

currency selector