Moody 31s image

Moody 31s

Location Dinteloord (NL), Netherlands. Get contact data at BoatShop24
$48,577
Request survey for $527
Autopilot
Battery Charger
Beam
3.3m
CD Player
Cabins
2
Class
Cruising yachts
Compas
Depthsounder
Engine Make
Volvo Penta
Engine Model
MD2020
Engine Year
1996
Fresh Water Tank
1 x 136 l ()
Fuel Tank
90 l ()
Fuel Type
Diesel
GPS
Heating
Holding Tank
Hull Material
Other
Hull Shape
Other
Length
9.45m
Length Overall
9.45m
Log-Speedometer
Make
Moody
Manual Bilge Pump
Max Draft
1.68m
Model
31s
Offered By
White Whale Yachtbrokers
Oven
Refrigerator
Shore Power Inlet
Single Berths
6
Swimming Ladder
VHF
Wind Speed and Direction
Year
1996
Keurig nette Moody 31S. Vaarklaar voor een nieuwe eigenaar.


Keurig nette Moody 31S, vaarklaar voor een nieuwe eigenaar. De Moody 31 "S" is in feite de opvolger van de MKI en MKII. Het doel van de werf met de 31"S"  was om de hoogwaardige bouwkwaliteit waar de MKI en MKII om bekent staan te handhaven maar de nieuwe 31 wel een moderner design met nog betere zeileigenschappen mee te geven. Als u het schip ziet liggen zal u het met de werf eens zijn dat ze daar goed in geslaagd zijn. Het is inderdaad een modern ogend schip maar wel nog met "ouderwets" vakmanschap gebouwd.
Deze Moody 31S is overigens daarbij ook nog eens de meest recente versie van de 31S en daarmee dus voorzien van de dubbele zalingen op de mast zonder de babystag welke altijd een beetje in de weg stond voor de genua. Daarbij is dit de enkele vin-kiel uitvoering (deze schepen zijn ook gebouwd met kimkielen).
Binnenin het schip treft u een Moody-waardig interieur aan. Alles is netjes afgewerkt en ze maakt een opvallend ruime indruk. Aan bakboord is een compact maar praktisch kombuis. Uiteraard voorzien van een fornuis, koelkast, stromend water en de nodige opbergruimte. Hier tegenover is aan stuurboord de ruime natte cel met douchegelegenheid. Midscheeps is de salon met aan beide kanten langsbanken met een tafel in het midden. In de voorpiek is een gastenhut met plaats voor twee personen om te slapen. In het achterschip is verbazend ruime achterhut.
Deze Moody 31S is altijd keurig netjes onderhouden door de eigenaar en met pijn in het hart biedt hij haar nu te koop aan. Mocht u op zoek zijn naar een modern, degelijk en lekker zeilend schip met een de beroemde hoogwaardige Moody afwerking, dan is deze 31S zeker de moeite waard.
Interesse? Neem dan contact ons op om een afspraak te maken voor een bezichtiging. Wij zijn te bereiken via tel.: +31 168 820 208 of email: info@wwy.nl  


Motor, electra, water
Draaiuren: uren onbekend, display defect.
Voortstuwing: "Darglow Featherstream" vaanstand schroef (2020)
Zonnepaneel: 32WP met Victron mppt regelaar.
Vuilwatertank & materiaal: geen vuilwatertank aanwezig.

Tuigage
Genua: 30m2 (2020)
Voorzeil rolsysteem : Furlex

Uitrusting
Ankerlier: geen ankerlier.
Dekzeil(en): winterkleed
Overig:
- Flexiteek op kuipbanken en kuipvloer.


Type interieur: Classic, warm ;


$

currency selector